کد خبر 50639
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۴

متخصصان مركز كنترل و پيشگيري امراض آمريكا پس از يك مطالعه 20 ساله به اين نتيجه قطعي دست يافته‌اند كه مصرف ميوه‌ها و سبزيجات تاثير مثبت و آشكاري روي حفاظت از بدن در برابر بيماري ديابت دارد و خطر ابتلا به اين بيماري را تا حد زيادي كاهش مي‌دهد.

به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، اين متخصصان مي‌گويند: يك رژيم غذايي سالم شامل ميوه‌ها و سبزيجات مي‌تواند از بروز بيماري ديابت براي هميشه جلوگيري كند و افراد را در تمام طول عمر در برابر اين بيماري مصون نگه دارد. به گزارش روزنامه بلومبرگ، اين مطالعات نشان داد كه مصرف زياد ميوه و سبزي خطر ابتلا به ديابت را در افراد بالغ و بزرگسال به ويژه در زنان كاهش مي‌دهد. اين بررسي‌ها تاييد مي‌كند كساني كه به ديابت مبتلا هستند ميانگين مصرف روزانه ميوه و سبزيجات آنها خيلي كمتر از افرادي است كه تاكنون از اين بيماري در امان بوده‌اند. اين متخصصان تاكيد كردند ميوه يك منبع غذايي مرغوب و فوق‌العاده است و در عين حال گرايش و نياز طبيعي ما را به خوردن شيريني‌ها تامين مي‌كند. بر همين اساس بيماراني هم كه مبتلا به ديابت يا پيش‌ديابت هستند مي‌توانند از خوردن مقادير بيشتري از ميوه‌ها و سبزيجات تازه و مقادير كمتري از كربوهيدارت‌هاي فرآوري شده، سود ببرند و در نتيجه كيفيت زندگي خود را بهبود بخشند. اين مطالعه به طور مفصل در مجله طب پيشگيري منتشر شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس